VI CURS DE TAST DE VINS

Leer en castellano >>

Aquest any hem celebrat la 6ª edició del CURS DE TAST DE VINS, que any rere any, en Suqui Vilaseca i Carlos de Izaguirre, coordinen i organitzen. En aquesta edició -¡¡sempre ens sorprenen!!-, hi va haver-hi un gran tast de “champagnes” en l’últim dia del curs.

L’activitat va començar el proppassat 16 d’octubre, i d’inici, un fabulós tast de vins generosos del marc de Xerès. Varen agradar moltíssim, causant sorpresa, doncs es tractava d’uns vins no gaire coneguts pel públic en general.

En la segona sessió del curs, un clàssic, doncs es va realitzar un recorregut per les diferents denominacions d’origen del mon, a través de la garnatxa. Va ser un tast de molts contrasts, on els assistents varen quedar meravellats.

Per acabar el curs, el passat 2 de novembre, la gran sorpresa: tast de “champagnes”. Varen ser 6 els espumosos francesos que varen causar deliri entre les mares i pares assistents.

Un anys més, agrair a la distribuïdora de vins VILAVINITECA per la seva aportació i a l’Hotel OMM per deixar-nos les seves meravelloses instal·lacions.

In vino veritas !

ampa-canigo-cata-vinos ampa-canigo-cata-vinos2 ampa-canigo-cata-vinos3 ampa-canigo-cata-vinos4 ampa-canigo-cata-vinos5

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en