Resum d’activitats

Leer en castellano

Des de l’últim butlletí, el ritme d’activitats promogudes per l’AMPA, de la mà de l’escola, ha estat molt intens. El 50è aniversari ha estat present en totes elles.

AMPA-BoletinDic-CataVinosTas de vins

El TAS DE VINS no va defraudar als participants. Alguns matrimonis no es van poder inscriure al omplir-se la quota d’inscrits, que està limitat per criteris de professionalitat, que marquen els sommeliers, evitant així que una capacitat excessiva d’assistents redueixi la qualitat de les sessions.

 
Com a novetat d’enguany, amb motiu del 50è aniversari, els coordinadors de l’activitat -Suqui Vilaseca i Carlos de Yzaguirre- varen incloure un tast de Gin tònics.

Felicitats i enhorabona per la enorme èxit d’aquesta activitat!
 

Niñas canigó 50Cross de Sant Cugat i Jean Bouin

En l’esport, i gràcies a l’impuls que des de l l’escola es dóna a les activitats esportives de les nostres filles, amb tot el suport i més per part l’AMPA, un altre any es va tornar a superar el nombre d’alumnes inscrites a la 16a edició de la Cros de Sant Cugat i la 91a edició Jean Bouin, resultant un total de 331 alumnes inscrites, de les que 227 varen córrer el Cross de Sant Cugat i 98 la Jean Bouin.

JeanBouinMoltes eren les novetats introduïdes pel tàndem format pel Xavi Ferrer i Toni Guarner en aquest curs, sempre amb la participació de Carmen i Raquel, liderant des de l’escola aquesta iniciativa esportiva. La magnífica samarreta tècnica, que ha tingut una molt bona acollida entre les famílies, i el “runners breakfast”, que ha fet les delícies de les nostres filles, han estat el toc distintiu del 50è aniversari.

Ara el llistó està molt alt!

 

Sessions de formació de 1a Comunió i dels pares

Sesiones formativas
A nivell formatiu, i des de l’Escola de Pares que col·legi i AMPA impulsen, varen tenir lloc les sessions de formació per a la Primera Comunió, amb una gran afluència de mares i pares, com no podia ser d’altra manera. De nou el 50è aniversari va estar present, i com a exemple, la sessió formativa de pares va concloure amb un tats de vins. Sense el suport dels MECs de 2º de Primària, que varen promoure entre els pares de les seves classes les sessions, aquestes no s’haurien pogut dur a terme.

Gràcies a tots.

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en

0 Comentarios

Trackbacks/Pingbacks

  1. Resumen de actividades | Families al teu servei - […] Llegir en català […]