IV Curs de tast de vins

Leer en castellano

 

1a SESSIÓ IV CURS DE TAST DE VINS ORGANITZADA PER L’AMPA DE CANIGÓ

Ahir a la tarda, a les 20h vam iniciar el curs de tast de vins organitzat per l’AMPA de Canigó. La posada en escena va anar d’acord amb les expectatives que ha generat aquest curs. L’Hotel OMM, en ple centre de la ciutat, va vestir, una vegada més, les seves millors gales.

El fil conductor del tast va ser observar les diferents característiques dels raïms blancs a diferents terroirs. Va ser dirigida magistralment pel sommelier Jordi Arnal, de la VILAVINITECA.

L’assistència, al màxim; no cabia ni una agulla, i tots els assistents amb molt d’entusiasme per a aprendre.

2a SESSIÓ IV CURSO DE TAST DE VINS ORGANITZADA PER L’AMPA DE CANIGÓ

El dilluns 21 d’octubre va tenir lloc la segona sessió del IV curs de tast de vins. En aquesta ocasió, els protagonistes eren diferents: els vins negres. Es van escollir tres varietals com la cabernet franc, la garnacha i la pinot noir.

Vam analitzar de la mà de la sommelier francesa del restaurant MOO, Audrey Dore, el diferent comportament d’aquests raïms a diversos terroirs. Quan vam finalitzar una ampolla coberta amb paper de plata, va servir de juguesca per a endevinar de quin raïm es tractava. Els assistents, entusiasmats, van fer tota mena de preguntes a la sommelier, i fins i tot la van posar a prova!

La setmana vinent finalitzem amb els caves GRAMONA i amb un posterior sopar de cloenda.

CRÒNICA DE LA 3a SESSIÓ DEL IV CURS DE TAST DEL COL·LEGI CANIGÓ

El passat dilluns 28 d’octubre va finalitzar el IV curs de tast de vins del col·legi Canigó, amb una sessió molt especial. La sommelier de les Caves GRAMONA, una de les de més prestigi de Catalunya, Linda Díaz, va captivar amb les seves explicacions tots els assistents.

Ens vam endinsar dins del món del cava, de com s’elabora, de la doble fermentació, etc. El més interessant va ser quan vam tastar els millors espumosos de la bodega, fins a provar una primícia mundial com és l’enoteca GRAMONA, un cava del que se n’han fet poques ampolles i és d’un elevat cost.

Vam concloure l’activitat amb un sopar que ens va preparar el ROCABAR al mateix Hotel OMM. Una gran fi de festa!!

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en

0 Comentarios

Trackbacks/Pingbacks

  1. IV Curso de cata de vinos | Families al teu servei - […] Llegir en català […]