Final y comienzo de la temporada de fútbol sala

FINAL DE TEMPORADA 2012 / 2013

El dijous 20 de juny va tenir lloc la jornada de cloenda de la temporada 2012/2013 de l’activitat de futbol–sala per als pares del col·legi.

Aquesta jornada va incloure la disputa de la Copa, en format de lligueta de tots els equips i final amb els dos primers classificats, l’entrega de trofeus i un formidable pica–pica proporcionat pel col·legi.

L’equip  Verd  es proclamà campió del Torneig d’Apertura, mentre que el Vermell i el Blau varen ser els campions del Torneig de Clausura i La Copa, respectivament. La llista de guardonats es completà amb el trofeu a l’esportivitat (equip Blanc), porter menys golejat (Oriol Carbonell) i màxim golejador (Nacho Marín).

L’alt nivell competitiu, el bon ambient i col·laboració de tots els jugadors més el compromís i la dedicació dels capitans van fer possible que l’activitat fos tot un èxit.

 

INICI DE LA TEMPORADA 2013 / 2014

El passat dijous 17 d’ octubre es va inaugurar oficialment l’activitat de futbol–sala per a pares. Enguany els 5 equips (Blau, Vermell, Verd, Blanc i Rosa) de ben segur ens oferiran grans partits, gols i parades!! L’objectiu de l’activitat no és altre que difondre els valors del col·legi passant una bona estona mitjançant la pràctica esportiva.

Ánimo, apúntate y verás qué bien te lo pasas.

Come on, join us. We are looking forward to enjoy with your football!!

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en