Cross de Sant Cugat i Jean Bouin

Com a pares, l’esport ens importa, i molt. I això es va reflector en la nombrosa participació de les nostres filles en les curses esportives que des del col·legi i l’AMPA promovem entre les alumnes. Any rere any, el nombre d’alumnes augmenta, i aquest curs, l’èxit ha anat més enllà, amb bones classificacions esportives.

En la 17ª edició del Cros de Sant Cugat, varen ser 317 les participants que van acudir a la cita, amb una extraordinària 1ª classificació per equips (categoria juvenil – 1r de batxillerat) i una 2ª classificació individual (categoria pre-benjamí – Silvia Carci Nicolau).

Al web http://omet.santcugat.cat/index.php/cros.html podreu consultar tota la informació

 

ampa canigo cros Sant Cugat

En la 92ª edició de la Jean Bouin, i a ben segur per la coincidència els exàmens trimestrals d eles nostres filles, la participació no va ser tan nombrosa, participant un total de 152 alumnes.

Pel que fa a l vesant esportiva, destacar el meritori 3r lloc en la classificació per equips, en la categoria de pre-benjamí.

El meritori esforç de les nostres filles, mereixia una recompensa, i és per això que, des l’AMPA, en la seva última junta el mes de novembre, es va acordar “homenatjar” a les nostres corredores amb un esmorzar especial. A ben segur que ho gaudiran, s’ho mereixen.

ampa-canigo-Jean-Bouin

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en