Crónica Torneo de Padel

Torneo de padel en familia

CAT

Quan un grup de famílies proposa i lidera una iniciativa per primera vegada, mai saps com sortirà: si tindrà bona acceptació en les famílies del col·legi, si servirà per al fi que es proposa, si hi haurà algun imprevist que no es podrà solucionar, si… Però l’experiència ens ensenya que quan aquest grup de famílies hi posa il·lusió, dedicació, generositat, entrega i molta, però que molta empenta, la cosa sol anar bé. Un 10 per elles. Això és el que va succeir el passat 8 i 9 de març al “1r Torneig Solidari de Pàdel en Família”, que malgrat coincidir per dates amb altres esdeveniments i activitats del Col·legi, l’assistència de famílies va ser extraordinària, desenvolupant-se les dues jornades en un magnífic clima -no només pel bon temps que va fer- d’esportivitat i cordialitat que va ser destacat pels propis treballadors i directius del Club Bonasport que va acollir el Torneig.

Pares i mares van gaudir de la competició per equips, on, atès l’evident caràcter solidari de l’activitat, no va haver-hi una parella guanyadora sinó que, amb la suma dels punts per parelles, es va proclamar vencedor l’equip ARJAU. Felicitats!

En un entorn festiu i de diversió, les nostres filles i fills van participar d’alguna activitat lúdico-festiva que van promoure els patrocinadors de l’esdeveniment, gaudint així mateix de la ludoteca, del parc infantil i de la piscina del Club Bonasport.

Menció especial mereix la celebració de l’Eucaristia a les mateixes instal·lacions del Club Bonasport, podent participar les famílies de la Santa Missa dominical. El Torneig va cloure amb el lliurament de premis i sorteig d’abundants regals.

Vista la bona experiència i el grau de satisfacció dels participants, si Déu vol, el curs que ve, us esperem a tots al “2n Torneig Solidari de Pàdel en Família”.

Enhorabona a tots!
boto veure galería de fotos

 


 

CAST

Cuando un grupo de familias propone y lidera una iniciativa por primera vez, nunca sabes cómo saldrá: si tendrá buena aceptación en las familias del colegio, si servirá para el fin que se propone, si habrá algún imprevisto que no se podrá solucionar, si… Pero la experiencia enseña que cuando ese grupo de familias pone ilusión, dedicación, generosidad, entrega y mucho, pero que mucho empeño, la cosa suele ir bien. Bravo por ellas. Pues es lo que sucedió el pasado 8 y 9 de marzo en el “1r Torneo Solidario de Pádel en Familia”, que pese a coincidir por fechas con otros eventos y actividades del Colegio, la asistencia de familias fue extraordinaria, desarrollándose las dos jornadas en un estupendo clima, no solo por el buen tiempo que hizo, de deportividad y cordialidad que fue destacado por los propios empleados y directivos del Club Bonasport que albergó el Torneo.

Padres y madres disfrutaron de la competición por equipos, donde, dado el evidente carácter solidario de la actividad, no hubo una pareja ganadora sino que, con la suma de los puntos por parejas, se proclamó vencedor el equipo ARJAU. ¡Felicidades!

En un entorno festivo y de diversión, nuestras hijas e hijos participaron de alguna que otra actividad lúdico-festiva que promovieron los patrocinadores del evento, disfrutando asimismo de la ludoteca, del parque infantil y de la piscina del Club Bonasport.

Mención especial merece la celebración de la Eucaristía en las mismas instalaciones del Club Bonasport, pudiendo participar las familias asistentes al Torneo de la Santa Misa dominical. El Torneo concluyó con la entrega de premios y sorteo de abundantes regalos.

Vista la buena experiencia y el grado de satisfacción de los participantes, si Dios quiere, el curso que viene, os esperamos a todos en el “2º Torneo Solidario de Pádel en Familia”.

¡Enhorabuena a todos!

boton ver galeria de fotos

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en