Crónica Family Day

AMPA-Family-Day-Todos

Leer en castellano

A pocs sorprendrà que es comenti que aquesta V Edició del Family Day va ser la millor de totes, perquè si alguna cosa caracteritza d’any en any el Family Day és la superació constant, les ganes de sorprendre a les famílies que hi assisteixen, i tot això gràcies a la participació d’un bon grup de mares i pares voluntaris que es deixen la pell els dies previs i durant la Jornada. Vam ser 20 matrimonis!

El dia no podia començar més esplèndid. Les famílies van anar arribant escalonadament, podent participar a totes i cadascuna de les activitats organitzades tant per a les nenes i els nens, com pels seus pares. A diferència d’altres edicions, la Santa Missa no va tenir lloc a l’inici, sinó que es va celebrar al final del dia, facilitant així una major assistència i que fos vespertina. El nostre més sincer agraïment a la Capellania del col·legi que sempre està a la disposició de les nostres famílies.

La resta d’activitats es van dur a terme durant el dia: futbol, voleibol, bàsquet, pàdel, jocs de taula, proves de l’Obelix, etc. Un moment estel·lar, dels molts que va haver-hi, va ser la carrera de sacs disputada per un bon nombre de mares. Els pares no es van quedar enrere i també van disputar la seva.

Una de les novetats d’aquest any va ser el “Family Xef”, d’enorme èxit, i on les nostres filles i fills van poder confeccionar unes “floretes” a força de “xuxes”. Un 10 per aquestes mares emprenedores que van liderar tal deliciosa i creativa activitat.

Les nostres filles i fills, a més de poder participar a les diferents activitats esportives, van poder gaudir, amb majúscules, de l’animació infantil que van encapçalar els pallassos, del mateix Mickey Mouse, de les pinta-cara i d’altres activitats. Els nous inflables i les pilotes Zorball van entretenir als més animats. Els nens ho van passar genial!

Una vegada conclòs el Family Day, i després de la benedicció de viatge al final de la Santa Missa, moltes famílies es van unir al voltant de la pantalla per a veure el decisiu partit de Lliga que van disputar FC Barcelona i Atlètic de Madrid.

En aquesta ocasió, l’arròs del menjar que va sobrar es va lliurar a un Casal d’Avis de la comarca, destinant les aportacions econòmiques solidàries a la fundació ARJAU i les rebudes en forma de producte a l’Acció social Montealegre.

boton family day mes info

 
Family Day payaso

Llegir en català

A pocos sorprenderá que se comente que esta V Edición del Family Day fue la mejor de todas, porque si algo caracteriza de año en año al Family Day es la superación constante, las ganas de sorprender a las familias que asisten, y todo ello gracias a la participación de un buen grupo de madres y padres voluntarios que se dejan la piel los días previos y a lo largo de la Jornada. Nada más ni nada menos que 20 matrimonios.

El día no podía amanecer más espléndido. Las familias fueron llegando escalonadamente, pudiendo participar en todas y cada una de las actividades organizadas tanto para las niñas y los niños, como para sus padres.

A  diferencia de pasadas ediciones, la Santa Misa no tuvo lugar al inicio, sino que se celebró al finalizar el día, facilitando así una mayor asistencia y que fuera vespertina. Nuestra más sincero agradecimiento a la Capellanía del colegio que siempre está a disposición de nuestras familias.

El resto de actividades se llevaron a cabo a lo largo del día: futbol, voleibol, baloncesto, pádel, juegos de mesa, pruebas de Obelix, etc.

Un momento estelar, de los muchos que hubo, fue la carrera de sacos disputada por un buen número de madres. Los padres no se quedaron atrás y también disputaron la suya.

Una de las novedades de este año fue el “Family Chef”, de enorme éxito, y donde nuestras hijas e hijos pudieron confeccionar unas “florecillas” a base de “chuches”. Un 10 por esas madres emprendedoras que lideraron tal suculenta y creativa actividad.

Nuestras hijas e hijos, además de poder participar en las diferentes actividades deportivas, pudieron disfrutar, con mayúsculas, de la animación infantil que llevaron acabo los payasos, de el mismísimo Mickey Mouse, de las pinta-cara y de otras actividades. Los nuevos hinchables y las pelotas Zorball entretuvieron a los más animados. Los niños lo pasaron en grande!!

Una vez concluido el Family Day, y tras la bendición de viaje al término de la Santa Misa, muchas familias se congregaron entorno a la pantalla para ver el decisivo partido de Liga que disputaron FC Barcelona y Atlético de Madrid.

En esta ocasión, el arroz de la comida que sobró se entregó a un Casal d’Avis de la comarca, destinándose las aportaciones económicas solidarias a la fundación ARJAU y las recibidas en producto a la Acció social Montealegre.

boton family day mas info

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en