Convivència de pares de 1ª comunió

Leer en castellano

El dissabte 16 de novembre va tenir lloc la convivència de pares de les nenes que aquest proper 2014 celebraran la seva Primera Comunió.

Malgrat el matí plujós i una mica desagradable, un bon nombre de pares es van reunir al Campus Nord de l’IESE, per a rebre una mica de formació de cares a l’enorme responsabilitat que suposa la transmissió i tutela de la formació cristiana de les nostres filles.

La jornada va començar amb la celebració de la Santa Missa i seguidament vam tenir un esmorzar al mateix IESE.

A continuació, Mossèn Carles Ruiz, sacerdot coordinador de Capellania al col·legi Canigó, ens va motivar, i de quina manera, per a agafar les regnes de la formació de les nostres filles que aquest curs rebran la Primera Comunió. Ens va recordar que som lliures, i que el principal motiu que tenim per a ser sants, és que ” ens ha de donar la gana”.

Després, els MECS van tenir un gran detall amb els pares assistents, al lliurar-los un recordatori personalitzat, escrit per les seves pròpies filles en agraïment a l’esforç que van fer.

Com a colofó ​​de la sessió, Javier Reguart, moderador del FERT, ens va donar una conferència amb el títol “Qualsevol hardware és inútil sense el software adequat”. Va ser molt formativa, amb grans dosis d’optimisme, amb un ritme trepidant, i molt, molt, molt divertida.

Cap a les 13:30 va finalitzar la sessió amb un gran sabor de boca entre els assistents.

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en

0 Comentarios

Trackbacks/Pingbacks

  1. Convivencia de padres de 1ª comunión | Families al teu servei - […] Llegir en català […]