Concurs de Pessebres

Ver en castellano

5a EDICIÓ CONCURS DE PESSEBRES CURS 2018/2019

Participa-hi!! Us convoquem per cinquè any a una nova edició del Concurs de Pessebres de l’AMPA Canigó, que pretén combinar tradició i modernitat, fomentant el muntatge de pessebres a les nostres llars.

Guanyadors última edició

ARTÍSTIC

ARTÍSTIC

ARTÍSTIC

QUI POT PARTICIPAR?

Hi poden participar totes les famílies de Canigó.

COM POTS PARTICIPAR-HI?

Mitjançant enviament a l’email concursopesebres@ampacanigo.com d’una fotografia que reflecteixi d’una manera clara el vostre pesebre en el seu conjunt. Podeu enviar altres fotografíes que mostrin les diferents fasses del muntatge i la participació de tota la vostra família en la seva elaboració..

QUIN PREMIS HI HA?

Es concedeix un únic premi al pessebre guanyador.

Es valorarà el respecte a la tradició combinat amb modernitat, la utilització de materials, l’encant, la elaboració, l’habilitat i l’enginy en l’ús dels elements i també l’originalitat.

QUI FORMA PART DEL JURAT?

Una professora del col·legi una mare i el President de l’ “Associació de pessebristes de Barcelona”

FINS QUAN PUC PARTICIPAR-HI?

Data límit per a entregar el pessebre al concurs: 6 de gener

QUAN ES LLIURARAN ELS PREMIS?

Els premis es lliuraran tant aviat com el jurat hagi emés el seu veredicte, contactant amb les famílies guanyadores per tal d’acordar la data del lliurament.

BASSES COMUNS:

El fet de participar en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i les decisions que adopti el jurat.

Qualsevol altre qüestió que no estigui recollida en aquestes bases serà resolta per la junta de l’AMPA.

Pel sot fet d’inscriure’t, dones la teva autorització per tal que el material gràfic que lliuris sigui visualitzat pels membres del jurat, així com per tal que sigui exposar en el web de l’AMPA, en el Butlletí mensual de l’AMPA, en el web del col·legi Canigó i en la revista del col·legi. SI vols exercir els teus drets d’accés rectificació, cancel·lació o oposició hauràs d’adreçar-te al carrer Císter 23, de Barcelona, o bé via email a ampacanigo@ampacanigo.com