Concert de Nadal del cor Canigó

Leer en castellano

Concierto de Navidad del Coro de CanigóEl 14 de desembre passat, i com ja us vam anunciar a l’últim butlletí de l’AMPA, va tenir lloc el tradicional Concert de Nadal del nostre Cor de mares i pares. En aquesta ocasió, a la seva XV edició, vam tenir l’oportunitat de gaudir d’un extraordinari repertori que va combinar obres clàssiques com “Al·leluia” de Haendel o “Hac nocte” de J.Cagliero, amb populars com “Fum, fum, fum” o “Santa Nit”, que va ser cantada per tots els assistents.

Un dels moments més emotius va ser quan es van unir al cor els fills i néts dels que formen part del nostre cor, per a interpretar alguna de les obres del programa.

L’església de Nostra Senyora de Montealegre va tornar a ser un auditori excel·lent, ple fins la bandera, perquè van assistir moltes famílies amb fills, conscients de l’oportunitat que suposava el concert com a un mitjà més de preparació del Nadal que hem deixat enrere.

Als que no vau poder assistir, us volem animar a reservar des de ja a la vostra agència un lloc per al mes de desembre de 2015. Serà de nou, de ben segur, una ocasió especial.

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en

0 Comentarios

Trackbacks/Pingbacks

  1. Concierto de Navidad del Coro Canigó | Families al teu servei - […] Llegir en català […]