Ascensió a la Mola: Posarem el Pessebre

Leer en castellano

Logotipo Club de MontanaCom cada any, hem organitzat des del Club Excursionista de Canigó una ascensió per a portar un pessebre al cim de les muntanyes.

Serà el diumenge 15 de desembre, amb una interessant i clàssica ascensió a la Mola, cim culminant del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, de 1104m d’altitud, amb extenses vistes sobre bona part de la Catalunya nord-oriental, que abraça des dels Pirineus occidentals fins als orientals, de la costa a les serres meridionals. Especialment, destaca la imponent visió de Montserrat. En aquesta ocasió, ens acompanyaran un nodrit grup de famílies de 6è de primària que volen coronar aquest cim abans de passar a l’ESO.

Iniciarem l’excursió sentint Missa a les 10 del matí al Santuari de Santa Gemma de Barcelona, (C / Capità Arenas, 9).

Al final de la Missa sortirem rumb a Terrassa i Matadepera, on deixarem els cotxes per a iniciar l’ascensió caminant durant una hora i mitja. És una pujada fàcil i apta per a tots els públics (no cotxets). Dinarem de pícnic quan arribem al cim, on hi ha una ermita i un restaurant al qual podrem prendre un cafè després del pícnic (www.lamola.com). Al final del pícnic, iniciarem el descens cap als vehicles, per a després tornar a casa.

Durada total de l’excursió: 3h
Apte per a tots els públics: excepte cotxets, nens petits a partir de 3 anys que caminin bé.
Consell: Portar roba d’abric.

Inscriu-te a: clubexcursionista@ampacanigo.com

La Mola

Per a veure la galeria de fotos fes clic aquí

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en

0 Comentarios

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ascensión a la Mola: Pondremos el Belén | Families al teu servei - […] Llegir en català […]