6è CURS D’INICIACIÓ AL TAST DE VINS ORGANITZAT PER L’AMPA DEL COL·LEGI CANIGÓ

Després de cinc exitoses convocatòries consecutives, l’AMPA s’anima a organitzar per sisè any un curs bàsic d’iniciació al tast de vins. En aquesta ocasió una de les tres sessions la dedicarem al Champágne, evocant els seus orígens en el monjo benedictí, Pierre Pérignon, a la ciutat de Reyms, qui ha donat nom al prestigiós don Pérignon. Aquesta activitat sempre té un caràcter solidari, doncs tots els diners del tiquet que es recapti van destinats a una finalitat social. Per exemple, l’any passat es va destinar íntegrament per a diversos projectes i necessitats recolzades a través del portal “miaportación.org”. És un projecte sense ànim de lucre que pretén comunicar i cobrir les petites necessitats de persones en situació soci-econòmica desfavorable a través d’entitats socials.

El curs consistirà en impartir nocions elementals per a poder distingir els diferents tipus de vins i les seves característiques. Aquest any a més de tastar grans brous negres i blancs, farem una interessant incursió en els vins espumosos de França, tastant autèntiques joies vinícoles.

En aquesta ocasió la ubicació tornarà a ser molt especial, un dels RESTAURANTS més EMBLEMÀTICS de la nostra ciutat, la LLUERNA (www.grupotragaluz.com), de la mà de la seva propietària, la Sra. Rosa Esteva, qui ens cedeix les seves confortables instal·lacions per a poder celebrar aquests tasts.

tragaluz-1tragaluz-2

Els vins i els espumosos seran, de nou, una gentilesa de la distribuïdora VILAVINITECA (www.vilaviniteca.es), qui aportarà tots els brous per a les tres sessions.

El curs durarà tres dies, impartint-se una per setmana. En les dues primeres sessions comptarem amb la col·laboració inestimable de dos experimentats sumilleres, Audrey Dauri, i Jordi Arnal. la tercera sessió està dirigida per un expert qui ens endinsarà al fascinant món de les bombolles. En acabar cada sessió se serviran uns snacks.

Dades del curs:

Lloc: Restaurant TRAGALUZ (Passatge Concepció,5 )
Dates: dilluns, 19 i 26 d’octubre i 2 de novembre.
Horari: de 20.00 h a 21.30 h
Preu: 50,00 €
Nº cta. De l’AMPA: 0081.0351.71.0001365137
Data màxim per a inscripció: 14 de octubre.

Només disposem de 30 places, i se seguirà rigorós ordre d’inscripció segons ingrés bancari. A més, s’haurà de confirmar a José Vilaseca mitjançant e-mail: jvri@once.es

Posts relacionados

Etiquetas

Compartir en